» Halat bloc operator steril

Halat bloc operator steril

18,70 Lei cu TVA

Comenzi telefonice
Telefon 1: 0726.46.33.09
Telefon 2: 0762.26.54.51

Descriere Halat bloc operator steril
Halat bloc operator steril:

Halat bloc operator steril. Utilizat de catre medici; asigurarea conditiilor de realizare a interventiilor chirurgicale fara riscuri in cabinete medicale, stomatologice , bloc operator, interventii mica chirurgie. Este conditionat in ambalaj individual steril . Componetele setului sunt ambalate in hartie speciala si in punga etansa.

Dimensiuni:120x150cm , Mediu; 125x155cm  Large; 140x165 XLarge;155x170 XXLarge

 

Halat de spital este confectionata din tesatura care poate rezista la spălarea repetată în apă fierbinte, de obicei, din bumbac, si se incheie la spate cu legături bandă diagonal. Halate de spital de unică folosință pot fi făcute din hârtie sau plastic subțire, cu hârtie sau din material plastic.

.

Lucratorii de asistenta medicala, in special in spitale, găsi halate subțiri de spital convenabil pentru a asculta inima si plamani. Pentru asistente medicale, oferindu-injectii in fese, abdomen, coapse sau este mai ușor atunci când pacientul poartă o rochie, mai degrabă decât haine de stradă.

Halate de spital sunt mult mai subțiri și mai laxe decât haine obișnuite, astfel incat pacientii sunt mai puțin probabil să se supraîncălzească. Ele sunt purtate de bărbați și femei. Halate de spital, de asemenea, sunt realizate astfel încât, în caz de personalul spitalului de urgență poate accesa orice parte a corpului care au nevoie.

Cele mai multe halate de spital au două seturi de legături bandă stare de fapt: unul la gât, iar celălalt de la talie. Asistentele de obicei, solicita ca ori de câte ori pacientii lor sunt culcat în pat, setul de jos a legăturilor la talie rămân anulată în orice moment. Deși acest lucru compromite în mare măsură pacientului propria demnitate, aceasta se face nu numai pentru accesul de urgență, dar, de asemenea, pentru a preveni transpiratia sau murdărirea accidentală a rochiei. De asemenea, ca măsură de precauție sanitar, un pacient într-un pat de spital este întotdeauna necesar pentru a avea un underpad de unică folosință sub fese lor, în caz de Enurezisul accidentale și a absorbi fluidele corporale. Pentru a underpads a asigura protecția acestea sunt concepute pentru, pacientul trebuie sa poarte rochia cu legături de jos dezlegate.

Halate de spital de hârtie utilizate sunt asociate cu infectii de spital, care ar putea fi evitate prin eliminare corespunzătoare
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 Cuvinte cheie: Halat bloc operator steril

» COS DE CUMPARATURI

No products

Shipping 0,00 Lei
Total 0,00 Lei

Cart Check out

» CAUTARE RAPIDA

» ABONARE NEWSLETTER

Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web

afterschool sector 2 bucuresti web design Abu Dhabi
laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
Butoaie din lemn
avocat suceava
mobilier scolar realizare website premium wordpress themes transport persoane germania romania avocat Iasi